Volleybal­vereniging Set Up - Dorpstoernooi

Dorpstoernooi 2019

Beste volleybal liefhebbers,

Op zondag 3 november 2019 organiseert VV Set Up wederom haar jaarlijkse volleybal toernooi en willen het dit jaar wat grootser aanpakken vanwege ons 50 jarig bestaan. We zijn gestart als en dorpstoernooi om zo ook meer bekendheid aan het volleyballen te geven en door het enthousiasme ook nieuwe leden te werven wat de afgelopen jaren aardig is gelukt. Dit jaar willen we het toernooi gaan indelen in 2 niveaus te weten recreatief en gevorderden.

Wij hopen natuurlijk op een groot aantal inschrijvingen om er samen met ons een leuk en sportief toernooi van te maken en dat we daarnaast ook stilstaan bij het jubileum van de club.

We spelen volgens de Nevobo regels met uitzondering dat we op tijd spelen, bij de gevorderden minimaal 1 dame in het veld staat en bij de recreanten na maximaal 3 keer serveren door dezelfde speler de service naar de tegenstander gaat.

Ontvangst van de teams om 11:30 uur met koffie/thee en gebakje ter ere van het jubileum. Wij zullen dan ook de poule-indeling en wedstrijdschema kenbaar maken. Als afsluiting zal de prijsuitreiking plaatsvinden direct na de laatste wedstrijden in de kantine van de Wetering en kunnen de teams nog even kunnen nagenieten van een borrel en een hapje.

Namens de toernooi commissie hopen wij natuurlijk op een grote opkomst dus haast je met inschrijven want vol is vol. Met sportieve volleybal groeten!

Toernooicommissie VV Set Up Loon op Zand

Deze editie van het Dorpstoernooi wordt gesponsord door: