Volleybal­vereniging Set Up - Informatie

Welkom bij Volleybalverenging Set Up

Welkom bij de website van Volleybalvereniging Set Up uit Loon op Zand. Onze club bestaat uit ongeveer 35 leden die verdeeld zijn in twee groepen: Heren 1 en de recreanten. Beide groepen trainen op woensdagavonden van 20:00 tot 21:30 in De Wetering te Loon op Zand.

Heren 1

Heren 1 bestaat uit een aantal heren die deelnemen aan de recrenantencompetitie van de NeVoBo. Zij spelen de competitiewedstrijden op dinsdagavond in sporthal T-Kwadraat in Tilburg. Op woensdagavonden traint heren 1 in De Wetering, waarbij een aantal dames en heren meetrainen die niet deelnemen aan de competitie.

Recreanten

De recreanten bestaat uit een gemengde groep leden:

De groep recreanten begint de trainingsavond met een warming up. Regelmatig wordt er een of twee oefeningen gedaan om de techniek beter onder de knie te krijgen. Tot slot wordt de groep recreanten in twee teams verdeeld die de rest van de training een wedstrijd spelen tegen elkaar.

Wat heeft Set Up nog meer te bieden?

Naast volleybal houden we van gezelligheid. Na de training blijven we nog even gezellig kletsen onder het genot van een drankje in de kantine of bij onze sponsor De Kiosk.

We organiseren in november ons Dorpstoernooi gericht op mensen uit Loon op Zand en omgeving. Het eerstvolgende toernooi zal op zondag 3 november 2019 plaatsvinden. Zet deze dag alvast in je agenda!

In januari houden we ons Bitterballentoernooi, waarbij alle leden van de club verdeeld worden in teams die onderling een toernooi spelen op 1 avond.

Aan het einde van het seizoen organiseren we een teamuitje of barbecue per trainingsgroep om het jaar gezellig af te sluiten.

Verder wordt er vanuit onze vereniging aan diverse toernooien in de regio deelgenomen, zowel zaaltoernooien als beachtoernooien.

Zoals je ziet, naast volleybal, staat gezelligheid voorop bij onze vereniging!

Hoeveel contributie moet ik betalen?

Als je lid word, dan moet je uiteraard contributie betalen. We gebruiken de contributie voornamelijk om de zaalhuur te betalen en af en toe nieuwe volleyballen aan te schaffen. Ook krijg je een rondje drank en bitterballen tijdens het Bitterballentoernooi en de ledenvergadering en betaalt de vereniging een deel van het teamuitje.

De kosten op jaarbasis zijn, vergeleken met andere volleybalverenigingen in de regio, laag te noemen:

Groep Contributie Competitiebijdrage Totaal
Heren 1 90,00 57,50 147,50
Recreant 82,50 - 82,50

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden:

Functie Naam E-mailadres
Voorzitter Nico Castelijn voorzitter@vvsetup.nl